Zařízení & příslušenství
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
Příprava 30min.
Celkový 45min.
8 kusů
Suroviny
-
1 houska
-
voda na namočení
-
½ svazku čerstvé petržele
-
130 gramů červené cibule napůl
-
20 gramů oleje plus na smažení
-
1 vejce
-
600 gramů hovězího masa, mletého
-
20 gramů hořčice
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička pálivé papriky
-
150 gramů sýru čedaru na 8 kostek
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
22 g
Kalorie
1395 kJ /
333 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Šťavnaté burgery
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Klasické hovězí burgery
1hod.
Kuřátkový chlebíček
2hod.
Čokoládová roláda – housenka
3hod. 15min.
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min.
Steaková omáčka
25min.
Trojbarevné cupcaky
2hod.
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Špagety Carbonara
40min.
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45min.
Chilli con carne
1hod.
Vafle
40min.
Čevapčiči s tzatziki
30min.